VAATEMAAILMAN UUDET TUULET

Femeia Fashion aikamatka arkeen

VAATTEIDEN VALLANKUMOUS

Vaatetoimittajamme CERO & ETAGE kulkee edistyksellistä tietä tuotteiden kehittämisessä. 

Tämä toiminta alkoi jo vuonna 2014

Resurssien säästämiseksi ja jätteen vähentämiseksi käytämme  toimittajiltamme saamiamme pakkauksia kierrätettynä uusiokäyttöön. Kaikki pakkauksemme on valmistettu kierrätysmateriaaleista.

Vähentääksemme jalanjälkeämme luonnossa, keskitymme käyttämään kierrätettyjä ja orgaanisia materiaaleja kaikissa mallistoissamme. Teemme tämän tinkimättä, olennaisista asioista: mukavuudesta, istuvuudesta ja laadusta.

Femeia Fashion Syksy 2021 Etage Magic rain topatu sadetakki 1130-1755_

KESTÄVYYS

Cero & Etagessa otamme vastuun sekä ihmisten että aineellisten resurssien kunnioittamisesta. Yhteiskuntavastuumme perustuu arvoketjussamme oleviin vaikutteisiin ja mahdollisuuksiin. Siksi ne sisältävät prosessit talon, toimittajien ja kuluttajien kanssa. Pyrimme maksimoimaan positiivisen vaikutuksemme kaikkialla, missä voimme.

2020 – VIHREÄ SIIRTYMÄ

Saimme marraskuussa 2020 päätökseen vihreää siirtymistä ja kiertotaloutta koskevan projektimme EU: n ja Tanskan yritysviranomaisen kautta. Lifestyle & Design Cluster on ollut projektin avustaja, ja Cero & Etagessa olemme käyttäneet projektiin yli 400 tuntia. Meillä on nyt suunnitelma vihreän siirtymän ja kiertotalouden tavoitteen saavuttamiseksi.

2019 – LUOMUPUUVILLA

Elokuun messuilla esittelimme ensimmäisen neulepuseromme 100% luomupuuvillasta. Vuoteen 2026 mennessä tavoitteena on, että 70% materiaaleistamme on joko kierrätettyjä tai orgaanisia kuituja.

”Housuissamme keskitymme vettä vähentävien menetelmien käyttöön. Kaikkein menestyksekkäimmässä, loppuunmyydyssä ohjelmassamme ”Magic Fit”, pesemme mustan ja sinisen eflow’lla. Normaalisti yksi farkku käyttää 60 litraa vettä pesuun. Eflow käyttää vain 0,75 litraa vettä yhteen farkkupariin.

Femeia Fashion Syksy 2021 Etage Hpullinenvanutakki 1136-1282 keltainen

Hengittävät, tuulenpitävät puffer-takit, joissa on kierrätetyistämuovipulloista valmistettu kangas, vuori ja pehmuste, antavat sinulle lämpimän tunteen käytössä kuten untuvatakki. Nauti pitkäkestoisista mukavista kokoelmistamme nyt ja monen vuoden ajan.

2019 – VEDENKULUTUS

Suosituimmissa malleissamme ja väreissämme käytämme pesutekniikkaa nimeltään eflow. Tämä tarkoittaa sitä, että yhdenhousuparin valmistuksessa säästetään 59 litraa vettä, kun siirrytään 60 litran kulutuksesta vain 0,75 litraan. Vuonna 2022 tavoitteena on, että 80% perusohjelmastamme pestään tällä menetelmällä!

2018- KIERRÄTYSPAKKAUS

70% valmistajiltamme saaduista laatikoista kierrätetään. Kaikki muut laatikot on valmistettu kierrätyspahvista. Vuonna 2030 tavoitteena on, että pahvimme ja paperimme ovat 100% FSC / PEFC -sertifioituja.

2015 – MUOVIPULLOJA

Esittelimme ensimmäistä kertaa vain kierrätetystä polyesteristä valmistetun takin. Sekä ulkomateriaali että myös täyte on tehty vanhoista muovipulloista. Vuonna 2021 pyrimme siihen, että 50% materiaaleistamme on oltava joko kierrätettyjä tai orgaanisia kuituja.

Femeia Fashion Artikkelit kierrtys

2014 – AURINKOKENNOT

Aurinkokennot asennettiin rakennuksemme katolle. 60% käyttämästämme energiasta tulee katolla olevista omista aurinkokennoista. Samaan aikaan LED-lamput vaihdetaan kaikkialla toimistossa ja varastossa.

 

Katso ALLA OLEVA video (2:07 min), jonka sanoma on suomeksi käännettynä videon alapuolella.

”Liity meihin, niin vähennämme, käytämme uudelleen ja kierrätämme yhdessä.” Yhdessä voimme pienentää hiilijalanjälkeä. Tehdään tästä parempi maailma meille ja lapsillemme, sillä tulevaisuus on heidän!