UKK= Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitkä maksutavat käyvät verkkokaupassa?

Pay Trail mahdollistaa maksamisen laskulla, osamaksulla, maksukortilla ja suoramaksulla pankin kautta. Voit valita itsellesi parhaiten sopivan maksutavan. Jos sinulla on maksamista koskevia kysymyksiä ota yhteyttä Pay Trailin asiakaspalveluun.

Kuinka kauan kestää tilauksen toimitus

Tuotteiden toimitusaika on 2-7 arkipäivää. Toimitamme tuotteet vain suomalaisiin osoitteisiin.

Femeia Fashonin nettikaupan tuotteet toimittaa Posti/ Matkahuolto. Toimitus tapahtuu pakettina. Meillä on kiinteät postitushinnat: alle 50€ maksavat paketit 3,90€ ja yli 50€ maksavat paketit 6,90€.

Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu tilaus tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista.

Toimitustavaksi voi valita myös noudon myymälästä, jolloin säästät toimituskulut. Noudon tulee tapahtua 14 vuorokauden kuluessa tilauksesta. Saat tekstiviestin kun tilaus on noudettavissa. Tilauksen voi noutaa myymälän aukioloaikoina. 

Femeia Fashonin nettikaupassa on reaaliaikaisesti muuttuva varastosaldo, jos jokin tuote on tilapäisesti loppu, sitä ei voi ostaa. Varastosaldossa on inhimillisen erheen mahdollisuus. Jos tilattua tuotetta ei olekkaan varastossa, otamme pikimmiten yhteyttä asiakkaaseen ja sovimme korvaavan tuotteen toimittamisesta, pidemmästä toimitusajasta tai tilauksen peruuntumisesta.

Mitä tapahtuu lunastamattomalle tilaukselle?

Mikäli asiakas ei lunasta toimitettua lähetystä postista, vastaa asiakas myyjälle siitä aiheutuneista kuluista. Lähetyksen lunastamatta jättäminen ei ole tilauksen peruminen.

Miten palautukset tapahtuvat?

Asiakkaalla on Kuluttajansuojalain 6. luvun 15 pykälän mukainen oikeus palauttaa verkkokaupasta hankkimansa käyttämätön tuote 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun on ottanut tuotteen vastaan tai kun paketti on ollut noudettavissa postista.

Pyrimme palvelemaan asiakkaita mahdollisimman hyvin ja pitämään kaupassa vain laadukkaita tuotteita, jotta palautustapauksia tulisi mahdollisimman vähän.

Palautustapauksissa asiakasta pyydetään ottamaan mahdollisimman pian yhteyttä myyjäänfemeia@femeia.fi, jolloin voimme sopia tuotteen palautustavoista. Tuote täytyy palauttaa 14 vuorokauden kuluessa. Kerrothan myös viestissäsi palautuksen syyn.

Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla ehjiä ja tuote käyttämätön. Palautetun tuotteen tulee olla pakattuna alkuperäiseen pakkaukseen ja sen tulee sisältää kaikki tuotteen mukana toimitettu materiaali.

Palautustapauksissa palautamme asiakkaalle rahat mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa palautuksen vastaanottamisesta. Tarkistamme aina palautetun tuotteen kunnon ennen palautuskorvauksen toimeenpanoa. Mahdollisista tuotevahingoista vastaa asiakas.

Aiheettoman palautuksen käsittelykuluina veloitetaan 25% tuotteen hinnasta. Käsittelykulun veloittaminen perustuu Kuluttajansuojalain 5. luvun 28-pyläkässä määrättyyn myyjän oikeuteen.