TILAUS -TOIMITUS -JA MAKSUEHDOT

Tilaaminen

Muotiliike Femeia Fashion toimii sekä verkossa että kivijalkaliikkeessä Helsingissä. Yrityksen nimi on Femeia Ky, Y-tunnus:0888508-5, Paciuksenkaari 16, Helsinki. Yhteyshenkilö on Eija Stigzelius-Valtanen, puh. 050-4447101. Valikoima verkossa on suppeampi kuin liikkeessä.

Tavoitteenamme on pitää verkkokaupan varastomäärät täsmällisinä, mutta mikäli tilaamasi tuote on ehtinyt loppua, ilmoitamme siitä sinulle puhelimitse tai sähköpostitse.

Verkkokaupasta tekemäsi tilaus vahvistetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä.

Rekisteröityminen

Rekisteröityminen verkkokaupassamme on vapaaehtoista. Tarvitsemme kuitenkin joitain tietoja teistä voidaksemme käsitellä ja toimittaa tilauksesi. Rekisteröityminen on ehtona kanta-asiakas -alennuksissa.

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat ovat esitettyinä tuote-esittelyiden yhteydessä. Hinnat ovat eurohintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Tilaukseen lisätään kiinteä käsittely- ja toimitusmaksu 6,90 €.  Toimitusmaksua ei palauteta. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Toimitus

Toimitamme tilauksia vain Suomeen, mutta toimituksia ei tehdä esimerkiksi saaristoon, hotellien osoitteisiin tai postilokero-osoitteisiin. Lähetämme tilaamasi tuotteet mahdollisimman nopeasti  tilausvahvistuksen lähettämisestä (n. 3-7 vrk). 

Ennakkotilaustuotteiden toimitusaika on aina pidempi ja se on mainittu tuotetiedoissa. Mikäli tuote on varastostamme loppu, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian sähköpostitse.

Tilaukset toimitetaan kerralla, mutta toisinaan jokin tuote saattaa päästä loppumaan virheellisen varastosaldon tms. vuoksi. Tällöin hyvitämme tuotteen asiakkaalle.

Kun tilaus tuotteineen on kerätty, pakattu ja lähetetty, saa asiakas lähetystunnuksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Kun noudettava lähetys saapuu valittuun toimituspisteeseen, asiakas saa saapumisilmoituksen tekstiviestinä.

Asiakkaalla on vastuu noutaa paketti Matkahuollon säilytysaikojen puitteissa, tarkistathan siis tilauksen yhteydessä, että antamasi puhelinnumero on oikea. Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole kaupan peruutus. Noutamattomasta paketista veloitetaan 5,90 euroa. Veloitus vähennetään maksettavasta hyvityksestä.

Käsittely- ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät lähetys- ja pakkauskulut. 

Toimituskulut ovat 6,90 €.

Toimituskulut ovat 6,90 € alle 50 € tilauksille. Toimituskuluja ei palauteta. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Joskus huolellisesta pakkaamisesta huolimatta paketit voivat vaurioitua postikuljetuksen aikana.

Tarkastathan paketin kunnon postivirkailijan kanssa. Jos paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilaamasi tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee asiasta heti vahinkoilmoitus virkailijalle. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme ja sovi uuden tuotteen/tuotteiden toimittamisesta.