Esimerkiksi tältä näyttää muoti vuonna 2020

Bermudashortsit 

Jos jokin alaosa on takuuvarmasti muodissa keväällä ja kesällä 2020, on se takavuosilta tuttu shortsimalli. Bermudat tekevät paluun.Polven ylle yltävät shortsit puetaan niin yksinään alaosaksi kuin osana lyhytlahkeista housupukua.

Givenchy

Värikäs nahka 

Nahkaa, nahkaa ja nahkaa! Materiaalia nähdään nyt kaikkialla, kaikissa vaatekappaleissa ja myös monissa väreissä. Värillisestä nahasta ennustetaan trendiä tälle vuodelle.

Bottega Veneta

Hot pantsit 

Hot pantsien eli mikromittaisten shortsien paluusta kerroimme jo viime vuoden puolella. Valmistaudu vaatekappaleen uuteen tulemiseen.

Chanel

Kiiltävät pinnat 

Metallisena hohtavat vaatteet ja kaikenlainen glitter ja paljetit ovat olleet näkyvämmin pinnalla taas jo hetken, mutta trendi jatkaa vain kasvamistaan tänä vuonna. Kiiltäväpintaiset kankaat valtaavat alaa.

Chloé.

Polvipituiset saappaat 

Monta viimeisintä vuotta parhaat saapikkaat olivat joko nilkkapituiset sukkasaappaat tai nilkkurit ja nimityksensä mukaisesti korkealle polven ylle nousevat ylipolvensaappaat. Vuonna 2020 palataan kuitenkin saapikkaisiin, joiden varsi yltää klassisesti polveen.

Givenchy.

Kauttaaltaan leveät lahkeet 

Tänä vuonna hiljalleen muotikansaa valloittanut housutyyli on massojenkin suosikki. Leveät lahkeet ovat ajankohtaisin valinta vuonna 2020.

Chloé.

Kaulaketjut 

Korumuodissa seuraavaksi ilmiöksi povataan paksumpaa ja rehtiä ketjua. Edelliskausien lempparit, ohuet ja sirot kultakorut ja kaulakoruröykkiöt saattavat vaihtua jämäkämpään versioon.

Bottega Veneta.

Löysät suorat housut 

Ylisuuret, rennon väljät ja maskuliiniset housupuvut ovat olleet hitti jo hyvän aikaa, mutta nyt muoti muuttuu entistä löysemmäksi. Lantiolla roikkuvat suorat housut ovat trendikkään valinta.

Givenchy.

Puhvihihat 

Hihoissa enemmän on enemmän. Viime syksyn yllättävä ilmiö, puhvihihat, ovat monen muotijulkaisun mukaan tämän vuoden suosittu tyyli.

Isabel Marant.

Kaksiväriset vaatteet 

Vaatekappaleiden värityksessä nähdään jännittävä tehokeino. Vaate jakautuu keskeltä kahtia eri värisiksi puoliksi. Esimerkiksi housuissa kumpikin lahje voi olla omaa väriään, kengät voivat olla keskenään eri väriset tai bleiserin vasen ja oikea puoli ovat kahta väriä.

Balmain.

Suuret kukkakuviot 

Kuoseista kukat jatkavat menestystään. Nyt kuvio muuttuu isommaksi. Suuret ja värikkäät kukat kuuluvat kuositrendien ykkösiin.

Erdem.

Polka dot -pilkut 

Kaikkein suosituin kuosi tuntuu kuitenkin olevan ikoninen polka dot. Pilkullinen kangas sopii mihin tahansa vaatekappaleeseen missä tahansa sävyssä.

Balmain.

Röyhelökerrokset 

Mekkojen muodikas tyyli koostuu valtavista, kerrostetuista röyhelöistä.

Erdem.

Rypytys 

Mekoissa ja puseroissa nähdään myös etuosan rypytyksiä.

Roksanda.

Virkatut vaatteet 

Erityisesti kesällä tullaan näkemään mitä luultavimmin myös runsaasti virkatunomaista pintaa. Trendi nousi vahvasti esiin muotitalojen näytöslavoilla.

Isabel Marant.