CERO&ETAGE

Arvostettu tanskalainen tuotemerkki Cero & Etage on toiminut muodin alalla jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

Vuosien varrella toiminta on laajentunut maailmanlaajuiseksi ja toimintaa on Skandinavian ulkopuolelle 14 Euroopan maahan, sekä Yhdysvaltoihin että Kanadaan. 

Suunnittelijamme saavat matkustaessaan maailmalla  vaikutteita kansainvälisistä trendeistä, joita he yhdistävät pohjoismaiseen tyylitajuun. Tämä takaa aina viimeisimmän muodin mukaiset tyylikkäät mallistot

ETAGE

Etage on käytännöllinen ja nuorekas takkimallisto, jonka nuorekkaassa mallivalikoimassa löytyy mm. kevyt-untuvatakkeja, toppaa ja jokasään sadetakkeja. Paljon malleja myös  plus-kokoihin.

Etagen toppatakeissa käytetään uutta FLEKSI® 2-WAY S T R E T C H  teknologiaa joka mahdollistaa malliston materiaaleleille joustavuutta ainutlaatuisen kaksisuuntaisen liikkeen ansiosta. Kankaan ominaisuuksien johdosta asuste palaa aina alkuperäiseen muotoonsa jokaisen käytön jälkeen. 

CERO

Tuotemerkki  Cero on tehtaan laadukas housumallisto, jossa yhdistyy nuorekkuus sekä suunnittelijoiden ajaton tyylitaju yhdistettynä korkealaatuisiin materiaaleihin.  Mallistossa myös hameita ja blazereita. Koot 34-48.

LUNDGAARD

Tuotemerkki Lundgaard on tunnettu korkealaatuisista neuleistaan. Mallistoon kuuluu niin värikkäitä , kuin myös hillitympiä tuotteita muotitietoisten  naisten makuun. Materiaaleina pääasiassa puuvilla/viskoosi. Koot S-XL.